Ζεστά νερά χρήσης

Η διαθεσιμότητα Ζεστού Νερού Χρήσης (Ζ.Ν.Χ.) στην επιθυμητή ποσότητα και χρονική στιγμή, είναι μια καθημερινή αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια. Στην κατοικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο μπορείτε να επιλέξετε με ακρίβεια τη θερμοκρασία του νερού ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο σημείο λήψης. Ανάλογα με την ζήτηση στη διάρκεια της ημέρας ή του έτους, εμείς υπολογίζουμε τις ανάγκες σας, σχεδιάζουμε το σύστημα και με προσομοίωση «προβλέπουμε» την κάλυψή των αναγκών σας και ταυτόχρονα το ενεργειακό κόστος. Ο απομακρυσμένος έλεγχος του συστήματος σας δίνει τη σιγουριά ότι είμαστε διαρκώς δίπλα σας.

Για την παραγωγή Ζ.Ν.Χ. έχετε πραγματικά πολλές επιλογές από τις διαφορετικές τεχνολογίες που είναι διαθέσιμες και έχουν προσαρμοστεί σε αυτό το σκοπό. Εμείς σας συμβουλεύουμε με γνώση και εμπειρία για την αποδοτικότερη επένδυση, την οικονομικότερη λειτουργία ή τη λύση στα ιδιαίτερα δεδομένα σας.

αντλίες θερμότητας

Η υψηλή απόδοση των αντλιών θερμότητας εφαρμόζεται και στην παραγωγή Ζ.Ν.Χ. Έχουμε την κατάλληλη λύση για τις ανάγκες ενός διαμερίσματος, γραφείου, κομμωτηρίου, μικρού ή μεγάλου ξενοδοχείου ή ενοικιαζόμενων δωματίων. Εκτός από τη χαμηλότερη κατανάλωση οι εφαρμογές αυτές υπερέχουν σε αξιοπιστία, κόστος συντήρησης, περιορισμένο χώρο εγκατάστασης, απομακρυσμένο έλεγχο και διαχείριση.

Η παραγωγή Ζ.Ν.Χ. με αντλία θερμότητας μπορεί:

 • να έχει χωρητικότητα από 80 έως 270 λίτρα
 • να γίνει με μηχάνημα momobloc ή split (εσωτερικό – εξωτερικό)
 • να έχει υποβοήθηση από τον ήλιο
 • να προσφέρει εξαερισμό σε κάποιο εσωτερικό χώρο

Σε μεγαλύτερες απαιτήσεις σε Ζ.Ν.Χ. γίνεται συνδυασμός δοχείου αποθήκευσης (boiler) με εξωτερική αντλία θερμότητας, σε όποιο μέγεθος ζητηθεί. Με σταθμούς παραγωγής Ζ.Ν.Χ. είναι ακόμη δυνατή η στιγμιαία παραγωγή φρέσκου νερού, χωρίς τα θέματα της λεγεωνέλας.

ηλιακοί θερμοσίφωνες

Δείτε αντίστοιχα προϊόντα

Δημοφιλής και δοκιμασμένη λύση για την οικονομική παραγωγή Ζ.Ν.Χ. Η Ελλάδα είναι η μεγαλύτερη χώρα παραγωγής ηλιακών θερμοσιφώνων και με σημαντικές εξαγωγές. Στα 50 χρόνια ζωής που συμπληρώνει η ιδέα του ηλιακού θερμοσίφωνα, η τεχνολογία έχει κάνει άλματα και έτσι έχουμε προϊόντα με πολύ υψηλές αποδόσεις και ποιότητα που αντέχει στο χρόνο.

Για κάθε ανάγκη και τρόπο χρήσης, διαθέτουμε όλες τις διαθέσιμες τεχνολογίες στους ηλιακούς θερμοσίφωνες.

Προτείνουμε προϊόντα:

 • αποδοτικά, που φέρουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά
 • ποιοτικά, με διεθνή αναγνώριση και αντοχή στο χρόνο
 • επώνυμα, από εταιρίες με μακρά ιστορία στο χώρο
 • αξιόπιστα, με εγγύηση και τεχνική υποστήριξη

ηλιακά συστήματα βεβιασμένης κυκλοφορίας

Σε μεγάλες κατοικίες, ξενοδοχεία ή άλλους επαγγελματικούς χώρους, όταν οι απαιτήσεις σε Ζ.Ν.Χ. είναι μεγάλες σε παροχή νερού και μικρές σε κατανάλωση ενέργειας, τότε τη λύση είναι τα ηλιακά συστήματα βεβιασμένης κυκλοφορίας. Μπορεί ο ηλιακός θερμοσίφωνας να είναι μια απλή κατασκευή, ένα ηλιοθερμικό σύστημα όμως είναι κάτι σύνθετο. Απαιτεί σωστό σχεδιασμό, κατάλληλα υλικά και προσεγμένη κατασκευή.

Καλύπτουμε τους πελάτες μας από τον υπολογισμό, αλλά και μετά την κατασκευή.

 • Με τα δεδομένα της εγκατάστασης και την περίοδο χρήσης σχεδιάζουμε το ηλιοθερμικό σύστημα στα «μέτρα» του πελάτη μας.
 • Με πρόγραμμα προσομοίωσης ελέγχουμε τη λειτουργία του στις οριακές συνθήκες εξωτερικής θερμοκρασίας και κυρίως την υπερθέρμανση
 • Σχεδιάζουμε τον απαραίτητο αυτοματισμό για τη σωστή και ασφαλή λειτουργία
 • Υλοποιούμε την κατασκευή ενσωματώνοντας τις εφεδρικές πηγές θερμότητας
 • Όλο και συχνότερα συμπληρώνουμε τον απομακρυσμένο έλεγχο ή/και τη διαχείριση
 • Υποστηρίζουμε την κατασκευή με συμβόλαιο συντήρησης

επικοινωνήστε μαζί μας

Αν ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες μας ή χρειάζεστε άμεσα τη συμβουλή ενός ειδικού σε θέματα εξοικονόμησης ενέργειας μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή μέσω τηλεφώνου στο 693 2726 272
Scroll To Top