Κλιματισμός

Ο κλιματισμός είναι συνυφασμένος με την καθημερινή ποιότητα ζωής και επηρεάζει άμεσα τη λειτουργικότητά μας. Ο σωστός κλιματισμός πρέπει να ανταποκρίνεται πλήρως στις συνθήκες άνεσης και ευεξίας στον κάθε χώρο οικιακό ή επαγγελματικό.

Ο κατάλληλος κλιματισμός είναι η επιλογή μέσα από την πληθώρα των διαθέσιμων συστημάτων και εταιριών, ώστε να συνδυάζονται η αξιοπιστία του συστήματος, η ποιότητα της κατασκευής και η οικονομία κατά τη λειτουργία. Η επιλογή εμπιστοσύνης στον κλιματισμό είναι η «​en+en Εξοικονόμηση Ενέργειας» για κατασκευές που χαρακτηρίζονται από πρωτοτυπία και υψηλή αισθητική σε κατοικίες, γραφεία, μικρούς και μεγάλους επαγγελματικούς χώρους.

Κλιματισμός - Υπηρεσία Enen 1

οικιακός κλιματισμός

Για κατοικίες, γραφεία & μικρές επιχειρήσεις

Στους χώρους αυτούς δίνουμε τη λύση με αυτόνομες μονάδες τύπου spit (διαιρούμενα) ή multi (πολυδιαιρούμενα). Έχουν απλή εγκατάσταση και προσιτή τιμή, ώστε να είναι μια πολύ δημοφιλής κατηγορία.

Τα κριτήρια για την κατάλληλη επιλογή είναι ενεργειακή απόδοση, η στάθμη θορύβου, ο τρόπος διαχείρισης του αέρα και η αξιοπιστία του μηχανήματος. Επιπλέον όταν τεθεί το θέμα της εμφάνισης, έχουμε να επιδείξουμε αρκετές προτάσεις που θα καλύψουν και τα πιο δύσκολα γούστα.

Κλιματισμός - Υπηρεσία Enen 2

ημικεντρικός κλιματισμός

Για επαγγελματικούς χώρους

Στους μικρούς επαγγελματικούς χώρους όπου η λειτουργικότητα και η αισθητική έχουν τον πρώτο λόγο, δίνουμε τη λύση με τα ημικεντρικά μηχανήματα τύπου τοίχου, οροφής, κασέτας (compact, standard), ντουλάπας ή αεραγωγών (slim, standard, high static).

Με όλες αυτές τις επιλογές μπορούμε να ανταποκριθούμε σε κάθε προσδοκία του πελάτη μας ή του Μηχανικού του. Προτείνουμε προϊόντα από τις εταιρίες που συνεργαζόμαστε με κριτήρια την ενεργειακή απόδοση, τον τρόπο διαχείρισης του αέρα, την αισθητική και την αξιοπιστία του μηχανήματος.

Κλιματισμός - Υπηρεσία Enen 3

κεντρικός κλιματισμός

Για μεγάλους επαγγελματικούς χώρους

Τα μεγάλα κτίρια γραφείων, τα ξενοδοχεία, τα super market, τα πολυκαταστήματα έχουν αυξημένες απαιτήσεις κλιματισμού και θέρμανσης και ταυτόχρονα αρκετούς περιορισμούς στην προσαρμογή των μηχανημάτων στο κτίριο. Δίνουμε τη λύση με συστήματα κλιματισμού τύπου VRF, πολλαπλών ζωνών, με πολλές εσωτερικές μονάδες και μια μεγάλη εξωτερική.

Σε αυτά έχουμε απεριόριστες επιλογές σε εσωτερικά μηχανήματα τύπου τοίχου, οροφής, κασέτας (compact, standard), ντουλάπας ή αεραγωγών (slim, standard, high static) για κάθε χώρο και αισθητική. Τα εξωτερικά αντίστοιχα προσφέρουν υψηλή ενεργειακή απόδοση και αξιοπιστία, σημεία κρίσιμα λόγω του μεγέθους και του κόστους των μηχανημάτων αυτών.

επικοινωνήστε μαζί μας

Αν ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες μας ή χρειάζεστε άμεσα τη συμβουλή ενός ειδικού σε θέματα εξοικονόμησης ενέργειας μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή μέσω τηλεφώνου στο 693 2726 272
Scroll To Top